четвъртък, 22 септември 2016 г.

NBA 2K17 вече на пазара

Преди няколко дни излезе новата игра NBA 2K17. За геймърите и феновете на баскетбола това е миг на радост. В играта няма много новости. Тя е по- скоро усъвършенстване на миналогодишния продукт само с няколко неща, които могат да се гледат като големи промени за серията.

Трейлъра:



Графиката, също както и в предните игри от поредицата е невероятна. Лицата на играчите са доста реалистични- използвана е нова система за лицево сканиране:



NBA 2K17 предлага голямо разнообразие от начини да се играе самата игра. Единичния плеър режим ви позволява да играете срещу компютъра на множество настройки за трудност. Един от най-дълбоките режими NBA 2K17 е, режимът на Моята кариера, които дава възможност за дълбоко персонализиране на вашия плейър. Можете да пригодите своите способности, умения, облекла, аксесоари, анимации, както и много други функции. Играейки моята кариера режим, вие създавате играчите и може да ги вземете от нивото на гимназията, в колежа, по целия път до NBA Залата на славата.

В играта също има опция да намерите онлайн случаен противник за бърза игра, или в екип с други за режим "All-Star Team-Up", която има 5v5 онлайн игра. 

За по- подробна информация може да посетите и официалния сайт на игратаOfficial site, както и да погледнете това ревю- review (на английски)

Играта е налична в Steam на цена  49,99€. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар